Browser problemen na instellen SSL

Plaats reactie
Gebruikersavatar

Auteur
satshow
phpBBservice Teamlid
phpBBservice Teamlid
Berichten in topic: 2
Berichten: 626
Lid geworden op: 17 apr 2006 20:57
Naam: Fred
Verstuurde bedankjes: 4 keren
Contacteer:

Browser problemen na instellen SSL

Bericht door satshow » 10 dec 2017 11:39

Ik heb gisteren voor mijn forum SSL aangezet, het werkt prima maar niet in alle browsers.
Ik heb versie 3.2.1 in gebruik van phpBB.

Het werkt goed bij firefox en chronium maar niet bij chrome en vivaldi. Bij de laatste 2 browsers moet ik de hele tijd mijn inlog gegevens invullen en zie ik gewoon een onbeveiligde omgeving.

Dit staat nu in de htacces file
RewriteEngine On
RewriteEngine On
RewriteCond %{SERVER_PORT} !=443 [OR]
RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.
RewriteRule ^(.*)$ https://www.sat-benelux.nl/$1 [R=301,L]
RewriteRule ^(/)?$ forum [L]
Iemand een idee hoe dit goed werkend te krijgen?
Afbeelding

Gebruikersavatar

Auteur
satshow
phpBBservice Teamlid
phpBBservice Teamlid
Berichten in topic: 2
Berichten: 626
Lid geworden op: 17 apr 2006 20:57
Naam: Fred
Verstuurde bedankjes: 4 keren
Contacteer:

Re: Browser problemen na instellen SSL

Bericht door satshow » 11 dec 2017 19:47

Is opgelost bleek was mis te zijn in de htacces file.
Afbeelding

Gebruikersavatar

Theriddler
phpBBservice Teamlid
phpBBservice Teamlid
Berichten in topic: 1
Berichten: 1218
Lid geworden op: 04 jan 2012 13:44
Locatie: 127.0.0.1
Verstuurde bedankjes: 6 keren
Ontvangen bedankjes: 7 keren
Contacteer:

Re: Browser problemen na instellen SSL

Bericht door Theriddler » 12 dec 2017 10:21

Dat zijn een hoop regels in de htaccess.

Ik gebruik de volgende code voor https

Code: Selecteer alles

RewriteEngine on
RewriteCond %{HTTPS} !=on
RewriteRule ^.*$ https://%{SERVER_NAME}%{REQUEST_URI} [R,L]
Met vriendelijke groet,
Afbeelding
phpBBservice.nl
Steeds tot uw dienst.

Afbeelding Support Tools | My Extensions | buy me a beer Afbeelding

Plaats reactie