Probleem bij opstarten Messageboard Onderwerp is opgelost

Gesloten

Auteur
LudoNws
Berichten in topic: 2
Berichten: 2
Lid geworden op: 05 okt 2017 11:22
Naam: Ludo
Ontvangen bedankjes: 1 keer

Probleem bij opstarten Messageboard

Bericht door LudoNws » 05 okt 2017 11:28

Hoi

Ik heb een poging gedaan om via Messageboard.nl een eigen forum op te zetten.
Ik was wat in de war met de Categorie en Forum dingen, maar dat is me via de handleiding ondertussen duidelijk :-)

Ik heb echter misschien iets fout gedaan want in het beheerderspaneel heb ik een Forum aangemaakt. Maar op het startpaneel zie ik staan dat "deze site bevat geen forums'

Hoe krijg ik de forums op het startpaneel?

Als ik in het beheerderspaneel op het forum klik en het wil aanpassen kan ik het niet toewijzen aan een hoofdforum???

Alle hulp welkom

Ludo


Liz
Donateur
Donateur
Berichten in topic: 2
Berichten: 23
Lid geworden op: 23 feb 2015 21:48
Verstuurde bedankjes: 1 keer
Ontvangen bedankjes: 3 keren

Re: Probleem bij opstarten Messageboard

Bericht door Liz » 05 okt 2017 19:18

Hoi,

Heb je de permissies ingesteld zodat het forum zichtbaar is? Probeer ook eens eerst een categorie te maken, waarna je het forum kan toewijzen aan een hoofdforum (categorie).


Auteur
LudoNws
Berichten in topic: 2
Berichten: 2
Lid geworden op: 05 okt 2017 11:22
Naam: Ludo
Ontvangen bedankjes: 1 keer

Re: Probleem bij opstarten Messageboard

Bericht door LudoNws » 05 okt 2017 23:32

Yep, het is gelukt !!! Ik heb eerst een categorie terug aangemaakt.
Bedankt voor de tip !


Liz
Donateur
Donateur
Berichten in topic: 2
Berichten: 23
Lid geworden op: 23 feb 2015 21:48
Verstuurde bedankjes: 1 keer
Ontvangen bedankjes: 3 keren

Re: Probleem bij opstarten Messageboard

Bericht door Liz » 06 okt 2017 07:28

Graag gedaan. Succes met je forum!

Gesloten