Beste bezoeker,

Wij werken met een klein groepje.
Het kan zijn dat u na het plaatsen van een bericht even moet wachten op hulp of op een antwoord,
blijf daarom gerust posten we zullen z.s.m. en wanneer het kan reageren.

Voor dringende zaken die echt niet kunnen wachten kunt u het contactformulier gebruiken.

-------------------------------------

Wanneer u ons forum bezoekt voor hulp bij installatie, vragen wij u een account aan te maken en geen gebruik te maken van het contactformulier.

Wij kunnen u beter helpen wanneer u een account aanmaakt en u in het volgende onderwerp phpBB en Extensie installatie en aanpassingen laten uitvoeren een nieuw onderwerp start.

Ook wanneer u ergens niet uitkomt of vragen heeft, vragen wij u gebruik te maken van 1 van de bestaande "support onderwerpen" en aldaar uw onderwerp te starten.

Waneer u een account aanmaakt kan het zijn dat de activatie email terecht komt in de spamfolder.
  • Verplaats deze terug naar uw postvak-in en klik op de activatie link, hierna is uw account geactiveerd en kunt u inloggen op het forum.

Met vriendelijke groet,

Team phpBBservice.nl
(steeds tot uw dienst)

Logopedia - registreer problemen

De ondersteuning voor de phpBB 3.0.X serie is beëindigd, aangeraden word om te upgraden naar de meest recente versie. Dit forum dient alleen nog als archief.
Gesloten

Auteur
logopedia
Berichten in topic: 2
Berichten: 72
Lid geworden op: 10 aug 2009 21:39

Logopedia - registreer problemen

Bericht door logopedia » 30 aug 2009 16:19

Hallo,

Ik heb een probleem bij registreren op mijn forum. Je vindt het probleem hier, nadat je klikt op accepteer deze voorwaarden... http://www.logopedia.be/ucp.php?mode=re ... d17c1ae602
Het probleem is dat er een fout op zit waardoor geen nieuwe leden zich kunnen registeren.

Kan iemand mij hiermee helpen aub?!


Raimon
Berichten in topic: 1
Berichten: 7672
Lid geworden op: 07 apr 2006 11:10
Locatie: Weert
Contacteer:

Re: Logopedia - registreer problemen

Bericht door Raimon » 30 aug 2009 16:46

Lijkt er op dat de contstants niet is bijgewerkt, ik neem aan dat je phpBB 3.0.5 draait?

Open includes/contstants.php

en zoek:

Code: Selecteer alles

// Captcha code length
define('CAPTCHA_MIN_CHARS', 4);
define('CAPTCHA_MAX_CHARS', 7); 
Kan je dat vinden in constants.php ?
http://www.raimon.nl Voor alle installatie/aanpassing dienst voor phpBB!


Brandsrus
Berichten in topic: 1
Berichten: 21
Lid geworden op: 22 okt 2006 16:30
Locatie: Leeuwarden
Contacteer:

Re: Logopedia - registreer problemen

Bericht door Brandsrus » 30 aug 2009 16:47

Code: Selecteer alles

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/ucp/ucp_register.php on line 488: mt_rand() expects parameter 1 to be long, string given
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3824: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3247)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3826: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3247)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3827: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3247)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3828: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3247)
Je hebt wat zit te knutselen in de bestanden denk ik, want Capchta is onleesbaar en er komen foutmeldingen boven in beeld. Welke MODs heb je geinstalleerd of wat heb je de afgelopen dagen met je forum gedaan, of aangepast?

EDIT: Raimon was me voor
Als je niet wint heb je verloren of gelijkgespeeld!


Auteur
logopedia
Berichten in topic: 2
Berichten: 72
Lid geworden op: 10 aug 2009 21:39

Re: Logopedia - registreer problemen

Bericht door logopedia » 22 jun 2017 12:39

Ik heb geen mods geïnstalleerd het lukt me gewoon niet... Er is er nochtans 1tje die ik wil installeren :-)
Maar goed ik draai idd 3.0.5 en neen ik vind:

Code: Selecteer alles

// Captcha code length
define('CAPTCHA_MIN_CHARS', 4);
define('CAPTCHA_MAX_CHARS', 7); 
niet terug? Ik heb geprobeerd het er even bij te plaatsen... EN nu lijkt het weer te werken, toch?
Geweldig hoor, jullie zijn echt geweldig! Ik dank jullie hartelijk!

Gesloten