E-mail verzenden op het forum werkt opeens niet meer

De ondersteuning voor de phpBB 3.0.X serie is beëindigd, aangeraden word om te upgraden naar de meest recente versie. Dit forum dient alleen nog als archief.

Auteur
Diego
Berichten in topic: 8
Berichten: 150
Lid geworden op: 06 mei 2008 18:16

E-mail verzenden op het forum werkt opeens niet meer

Bericht door Diego » 18 aug 2009 23:24

Ik heb een probleem met leden die zich aanmelden op het forum.

Ze krijgen geen aanmeldt meer mail meer te zien als ze zich hebben geregistreerd terwijl mijn insziens wel alles gewoon aanstaat en aanwezig is.

Iemand een idee waar dit aan kan liggen, en welke instelling ik misschien over het hoofd zien.
Alvast hartelijk dank wat het is toch een beetje vervelend, alhoewel mijn leden niks hoeven te bevestigen, de mail is alleen maar een welkomstboodschap !

Het tevens gewoon via de website een e-mail bericht sturen werkt ook niet, dus ik weet niet wat er niet goed is alles staat in het beheerderspaneel gewoon op ingeschakeld !

Ik heb helemaal niks veranderd dat is het vreemd, of misschien per ongeluk maar weet niet waar ik 't moet zoeken :?

Gebruikersavatar

Kevin
Hoofdbeheerder
Hoofdbeheerder
Berichten in topic: 2
Berichten: 3567
Lid geworden op: 03 nov 2007 20:36
Verstuurde bedankjes: 3 keren
Ontvangen bedankjes: 5 keren
Contacteer:

Re: e-mail verzenden op het forum werkt opeens niet meer !

Bericht door Kevin » 19 aug 2009 09:53

Kijk is op het tabblad algemeen van je beheerspaneel. Dan linker menu optie email instellingen.

De bovenste optie moet sowieso aan staan, maar hoe heb je de rest staan? Heb je een smtp server ingesteld of wordt de forummail functie gebruikt.
Met vriendelijke groeten,
Kevin.

-----------------------------------------------------------------------------------------

Bent u tevreden over onze service?
Dan zouden wij het op prijs stellen als u ons zou willen beoordelen op Afbeelding.

Winnaar in de phpBB.nl awards 2009, 2010 en 2012 met AquaforA


Auteur
Diego
Berichten in topic: 8
Berichten: 150
Lid geworden op: 06 mei 2008 18:16

Re: e-mail verzenden op het forum werkt opeens niet meer !

Bericht door Diego » 19 aug 2009 21:26

Verwijderd is al opgelost !
Laatst gewijzigd door Diego op 25 aug 2009 13:52, 1 keer totaal gewijzigd.

Gebruikersavatar

Kevin
Hoofdbeheerder
Hoofdbeheerder
Berichten in topic: 2
Berichten: 3567
Lid geworden op: 03 nov 2007 20:36
Verstuurde bedankjes: 3 keren
Ontvangen bedankjes: 5 keren
Contacteer:

Re: e-mail verzenden op het forum werkt opeens niet meer !

Bericht door Kevin » 19 aug 2009 21:30

Volgens mij zeg je eerst "ja" en dan vervolgens geen accountnaam en wachtwoord. Dat kan sowieso niet werken, probeer die ja is in nee te veranderen, dan kijken we eerst of het met de forummailfunctie wil werken.
Met vriendelijke groeten,
Kevin.

-----------------------------------------------------------------------------------------

Bent u tevreden over onze service?
Dan zouden wij het op prijs stellen als u ons zou willen beoordelen op Afbeelding.

Winnaar in de phpBB.nl awards 2009, 2010 en 2012 met AquaforA


Auteur
Diego
Berichten in topic: 8
Berichten: 150
Lid geworden op: 06 mei 2008 18:16

Re: e-mail verzenden op het forum werkt opeens niet meer !

Bericht door Diego » 19 aug 2009 22:42

Ik heb dat geprobeerd en ook dan werkt het nog niet, ik denk dat er iets anders mis is, maar ik kan er de hand niet opleggen !!

Misschien dat jij eens zou kunnen kijken als ik je mijn inloggevens geef, misschien dat jij iets vreemds ziet...\
Alvast dank...


Auteur
Diego
Berichten in topic: 8
Berichten: 150
Lid geworden op: 06 mei 2008 18:16

Re: e-mail verzenden op het forum werkt opeens niet meer !

Bericht door Diego » 19 aug 2009 22:47

Dit geloof je dus nooit, het probleem lag bij de host die heeft iets met de mail server gedaan, toch bedankt voor jullie hulp !!


Auteur
Diego
Berichten in topic: 8
Berichten: 150
Lid geworden op: 06 mei 2008 18:16

Re: e-mail verzenden op het forum werkt opeens niet meer !

Bericht door Diego » 19 aug 2009 23:06

Het vreemde is nog wel dat als ik een wachtwoord opvraag omdat ik hem kwijt zou zijn dat ik dan geen mail toegestuurd krijg.

Waar stel je in dat je dat wel krijgt ?


Auteur
Diego
Berichten in topic: 8
Berichten: 150
Lid geworden op: 06 mei 2008 18:16

Re: e-mail verzenden op het forum werkt opeens niet meer !

Bericht door Diego » 23 aug 2009 20:34

iemand een idee het werkt namelijk nog steeds niet !


Raimon
Berichten in topic: 2
Berichten: 7672
Lid geworden op: 07 apr 2006 11:10
Locatie: Weert

Re: e-mail verzenden op het forum werkt opeens niet meer !

Bericht door Raimon » 24 aug 2009 11:14

Staan er in het foutenlogboek toevallig foutmeldingen mbt de e-mail?


Auteur
Diego
Berichten in topic: 8
Berichten: 150
Lid geworden op: 06 mei 2008 18:16

Re: e-mail verzenden op het forum werkt opeens niet meer !

Bericht door Diego » 24 aug 2009 22:58

Er staan daar geen nieuwe foutmeldingen wel deze die met de e-mail te maken heeft

Ik weet overigens niet of het hieraan ligt, misschien dat jij dat kan zeggen !

E-mailfout
» EMAIL/SMTP
/memberlist.php

verwijderd !!! (is al opgelost)
Laatst gewijzigd door Diego op 25 aug 2009 13:51, 1 keer totaal gewijzigd.

Gesloten