Beste bezoeker,

Wij werken met een klein groepje.
Het kan zijn dat u na het plaatsen van een bericht even moet wachten op hulp of op een antwoord,
blijf daarom gerust posten we zullen z.s.m. en wanneer het kan reageren.

Voor dringende zaken die echt niet kunnen wachten kunt u het contactformulier gebruiken.

-------------------------------------

Wanneer u ons forum bezoekt voor hulp bij installatie, vragen wij u een account aan te maken en geen gebruik te maken van het contactformulier.

Wij kunnen u beter helpen wanneer u een account aanmaakt en u in het volgende onderwerp phpBB en Extensie installatie en aanpassingen laten uitvoeren een nieuw onderwerp start.

Ook wanneer u ergens niet uitkomt of vragen heeft, vragen wij u gebruik te maken van 1 van de bestaande "support onderwerpen" en aldaar uw onderwerp te starten.

Waneer u een account aanmaakt kan het zijn dat de activatie email terecht komt in de spamfolder.
  • Verplaats deze terug naar uw postvak-in en klik op de activatie link, hierna is uw account geactiveerd en kunt u inloggen op het forum.

Met vriendelijke groet,

Team phpBBservice.nl
(steeds tot uw dienst)

Nieuwe button

Archief

Raimon
Berichten in topic: 8
Berichten: 7672
Lid geworden op: 07 apr 2006 11:10
Locatie: Weert
Contacteer:

Re: Nieuwe button

Bericht door Raimon » 29 mar 2009 17:27

T3KN0B0Y schreef:voor die nieuwe button; hij zegt dit:

Parse error: syntax error, unexpected T_OBJECT_OPERATOR, expecting ')' in C:\xampp\htdocs\cwalknl2\viewforum.php on line 293

code:

Code: Selecteer alles

	'POST_IMG'					=> ($forum_data['forum_status'] == ITEM_LOCKED) ? $user->img('button_topic_locked', $post_alt) : $user->img('button_topic_new', $post_alt),
	'NEW_BUTTON_IMG' -> $user->img('button_new', 'Nieuwe button'), 
gevonden, 'NEW_BUTTON_IMG' -> moet zijn 'NEW_BUTTON_IMG' =>
Klopt , ik had het verkeerd hier neer gezet, en op mijn test site wel goed neergezet :/
alleen nu zegt ie dit:

Parse error: syntax error, unexpected '(' in C:\xampp\htdocs\cwalknl2\includes\template.php(187) : eval()'d code on line 122

opgelost;

hier ligt de fout

Code: Selecteer alles

<!-- IF S_DISPLAY_POST_INFO and not S_IS_BOT and not FORUM_ID eg 2 -->
            <td align="{S_CONTENT_FLOW_BEGIN}" valign="middle"><a href="{U_POST_NEW_TOPIC}">{POST_IMG}</a></td>
            
         <!-- ENDIF -->
dit is mn code:

Code: Selecteer alles

<!-- IF S_DISPLAY_POST_INFO or TOTAL_TOPICS -->
		<table width="100%" cellspacing="0" style="margin-bottom: 2px">
		<tr>
<!-- IF S_DISPLAY_POST_INFO and not S_IS_BOT and not FORUM_ID eg 2 -->
            <td align="{S_CONTENT_FLOW_BEGIN}" valign="middle"><a href="{U_POST_NEW_TOPIC}">{POST_IMG}</a></td>
            
         <!-- ENDIF -->
ook die heb ik gefixed, heb dit gedaan:
FORUM_ID eg 2 moet zijn: FORUM_ID == 2

edit nogmaals;

ook dit blijkt niet te werken, in een ander forum dan id 2, ziet hij 'm dan ook niet.
Neh dat is de fout niet ;)

zoek:

Code: Selecteer alles

<!-- IF S_DISPLAY_POST_INFO and not S_IS_BOT and not FORUM_ID eg 2 -->
vervang met :

Code: Selecteer alles

<!-- IF S_DISPLAY_POST_INFO and not S_IS_BOT and not FORUM_ID eq 2 -->
Ik had even een typ foutje gemaakt :P
http://www.raimon.nl Voor alle installatie/aanpassing dienst voor phpBB!


Auteur
T3KN0B0Y
Berichten in topic: 12
Berichten: 122
Lid geworden op: 17 mei 2008 19:54
Locatie: Heerenveen

Re: Nieuwe button

Bericht door T3KN0B0Y » 29 mar 2009 17:32

dan zie ik de button nog steeds niet in andere forums hehe.


Raimon
Berichten in topic: 8
Berichten: 7672
Lid geworden op: 07 apr 2006 11:10
Locatie: Weert
Contacteer:

Re: Nieuwe button

Bericht door Raimon » 29 mar 2009 19:30

zoek:

Code: Selecteer alles

<!-- IF S_DISPLAY_POST_INFO and not S_IS_BOT and not FORUM_ID eq 2 -->
vervang met:

Code: Selecteer alles

<!-- IF S_DISPLAY_POST_INFO and not S_IS_BOT && FORUM_ID != 2 -->
Of je stelt de forumpermissies in voor dat forum, dat gebruikers geen onderwerpen kunnen openen :)
http://www.raimon.nl Voor alle installatie/aanpassing dienst voor phpBB!


Auteur
T3KN0B0Y
Berichten in topic: 12
Berichten: 122
Lid geworden op: 17 mei 2008 19:54
Locatie: Heerenveen

Re: Nieuwe button

Bericht door T3KN0B0Y » 29 mar 2009 19:35

Het werkt, heel erg bedankt!!


Auteur
T3KN0B0Y
Berichten in topic: 12
Berichten: 122
Lid geworden op: 17 mei 2008 19:54
Locatie: Heerenveen

Re: Nieuwe button

Bericht door T3KN0B0Y » 30 mar 2009 21:27

hmm, waarom werkt dit niet met viewtopic.php, heb zelfde edits gedaan in viewtopic.php en viewtopic_body etc.

Code: Selecteer alles

<!-- IF not S_IS_BOT -->
		<!-- IF FORUM_ID eq 2 -->
					<!-- IF S_DISPLAY_POST_INFO --><a href="{U_POST_NEW_TOPIC}">{NEW_BUTTON_IMG}</a>&nbsp;<!-- ENDIF -->
			<!-- IF S_DISPLAY_REPLY_INFO --><a href="{U_POST_REPLY_TOPIC}">{NEW_VOTE_IMG}</a><!-- ENDIF -->
			<!-- ENDIF -->
		<!-- IF S_DISPLAY_POST_INFO and not S_IS_BOT && FORUM_ID != 2 -->
			<!-- IF S_DISPLAY_POST_INFO --><a href="{U_POST_NEW_TOPIC}">{POST_IMG}</a>&nbsp;<!-- ENDIF -->
			<!-- IF S_DISPLAY_REPLY_INFO --><a href="{U_POST_REPLY_TOPIC}">{REPLY_IMG}</a><!-- ENDIF -->
		<!-- ENDIF -->
		<!-- ENDIF -->
ik krijg alleen die andere te zien die we ook in viewforum hadden gezet.

moet er nog meer gebeuren voor viewtopic?

edit;

heb 't al op een andere manier gefixed.


Auteur
T3KN0B0Y
Berichten in topic: 12
Berichten: 122
Lid geworden op: 17 mei 2008 19:54
Locatie: Heerenveen

Re: Nieuwe button

Bericht door T3KN0B0Y » 07 apr 2009 20:37

kunnen we ook de posting buttons ( <!-- INCLUDE posting_buttons.html --> ) verbergen in een bepaald forum gedeelte?


Raimon
Berichten in topic: 8
Berichten: 7672
Lid geworden op: 07 apr 2006 11:10
Locatie: Weert
Contacteer:

Re: Nieuwe button

Bericht door Raimon » 07 apr 2009 21:48

Dan kan je het volgende gebruiken :

Code: Selecteer alles

<!-- IF FORUM_ID != 2 -->
       <!-- INCLUDE posting_buttons.html -->
<!-- ENDIF -->
http://www.raimon.nl Voor alle installatie/aanpassing dienst voor phpBB!


Auteur
T3KN0B0Y
Berichten in topic: 12
Berichten: 122
Lid geworden op: 17 mei 2008 19:54
Locatie: Heerenveen

Re: Nieuwe button

Bericht door T3KN0B0Y » 07 apr 2009 22:46

ik bedoel verbergen he, mag dit ook?

<!-- IF not FORUM_ID != 2 -->
<!-- INCLUDE posting_buttons.html -->
<!-- ENDIF -->

edit;

dat werkt niet helaas.

<!-- IF FORUM_ID != 2 -->
<!-- INCLUDE posting_buttons.html -->
<!-- ENDIF -->

werkt

alleen krijgt ie beetje fouten op de pagina in internet explorer hehe, is daar ook wat voor?


Raimon
Berichten in topic: 8
Berichten: 7672
Lid geworden op: 07 apr 2006 11:10
Locatie: Weert
Contacteer:

Re: Nieuwe button

Bericht door Raimon » 07 apr 2009 23:22

!= is hetzelfde als not ;)
En de fouten met IE , waarschijnlijk veroorzaakt door javascript, kan je eens je posting_buttons.html plaatsen hier , of via de pastebin ?
http://www.raimon.nl Voor alle installatie/aanpassing dienst voor phpBB!


Auteur
T3KN0B0Y
Berichten in topic: 12
Berichten: 122
Lid geworden op: 17 mei 2008 19:54
Locatie: Heerenveen

Re: Nieuwe button

Bericht door T3KN0B0Y » 22 jun 2017 12:36

Code: Selecteer alles

<tr valign="middle" align="{S_CONTENT_FLOW_BEGIN}">
	<td colspan="2">
		<script type="text/javascript">
		// <![CDATA[
		
		// Define the bbCode tags
		var bbcode = new Array();
		var bbtags = new Array('[b]','[/b]','[i]','[/i]','[u]','[/u]','[quote]','[/quote]','[code]','
','
  • ','
','
  • ','
','Afbeelding','','','[flash=]', '[/flash]','[size=]','[/size]'<!-- BEGIN custom_tags -->, {custom_tags.BBCODE_NAME}<!-- END custom_tags -->);
var imageTag = false;

// Helpline messages
var help_line = {
b: '{LA_BBCODE_B_HELP}',
i: '{LA_BBCODE_I_HELP}',
u: '{LA_BBCODE_U_HELP}',
q: '{LA_BBCODE_Q_HELP}',
c: '{LA_BBCODE_C_HELP}',
l: '{LA_BBCODE_L_HELP}',
o: '{LA_BBCODE_O_HELP}',
p: '{LA_BBCODE_P_HELP}',
w: '{LA_BBCODE_W_HELP}',
s: '{LA_BBCODE_S_HELP}',
f: '{LA_BBCODE_F_HELP}',
e: '{LA_BBCODE_E_HELP}',
d: '{LA_BBCODE_D_HELP}',
t: '{LA_BBCODE_T_HELP}',
tip: '{L_STYLES_TIP}'
<!-- BEGIN custom_tags -->
,cb_{custom_tags.BBCODE_ID}: '{custom_tags.A_BBCODE_HELPLINE}'
<!-- END custom_tags -->
}

// ]]>
</script>
<script type="text/javascript" src="{T_TEMPLATE_PATH}/editor.js"></script>

<!-- IF S_BBCODE_ALLOWED -->
<input type="button" class="btnbbcode" accesskey="b" name="addbbcode0" value=" B " style="font-weight:bold; width: 30px;" onclick="bbstyle(0)" onmouseover="helpline('b')" onmouseout="helpline('tip')" />
<input type="button" class="btnbbcode" accesskey="i" name="addbbcode2" value=" i " style="font-style:italic; width: 30px;" onclick="bbstyle(2)" onmouseover="helpline('i')" onmouseout="helpline('tip')" />
<input type="button" class="btnbbcode" accesskey="u" name="addbbcode4" value=" u " style="text-decoration: underline; width: 30px;" onclick="bbstyle(4)" onmouseover="helpline('u')" onmouseout="helpline('tip')" />
<!-- IF S_BBCODE_QUOTE -->
<input type="button" class="btnbbcode" accesskey="q" name="addbbcode6" value="Quote" style="width: 50px" onclick="bbstyle(6)" onmouseover="helpline('q')" onmouseout="helpline('tip')" />
<!-- ENDIF -->
<input type="button" class="btnbbcode" accesskey="c" name="addbbcode8" value="Code" style="width: 40px" onclick="bbstyle(8)" onmouseover="helpline('c')" onmouseout="helpline('tip')" />
<input type="button" class="btnbbcode" accesskey="l" name="addbbcode10" value="List" style="width: 40px" onclick="bbstyle(10)" onmouseover="helpline('l')" onmouseout="helpline('tip')" />
<input type="button" class="btnbbcode" accesskey="o" name="addbbcode12" value="List=" style="width: 40px" onclick="bbstyle(12)" onmouseover="helpline('o')" onmouseout="helpline('tip')" />
<input type="button" class="btnbbcode" accesskey="t" name="addlitsitem" value="[*]" style="width: 40px" onclick="bbstyle(-1)" onmouseover="helpline('e')" onmouseout="helpline('tip')" />
<!-- IF S_BBCODE_IMG -->
<input type="button" class="btnbbcode" accesskey="p" name="addbbcode14" value="Img" style="width: 40px" onclick="bbstyle(14)" onmouseover="helpline('p')" onmouseout="helpline('tip')" />
<!-- ENDIF -->
<!-- IF S_LINKS_ALLOWED -->
<input type="button" class="btnbbcode" accesskey="w" name="addbbcode16" value="URL" style="text-decoration: underline; width: 40px" onclick="bbstyle(16)" onmouseover="helpline('w')" onmouseout="helpline('tip')" />
<!-- ENDIF -->
<!-- IF S_BBCODE_FLASH -->
<input type="button" class="btnbbcode" accesskey="d" name="addbbcode18" value="Flash" onclick="bbstyle(18)" onmouseover="helpline('d')" onmouseout="helpline('tip')" />
<!-- ENDIF -->
<span class="genmed nowrap">{L_FONT_SIZE}: <select class="gensmall" name="addbbcode20" onchange="bbfontstyle('[size=' + this.form.addbbcode20.options[this.form.addbbcode20.selectedIndex].value + ']', '[/size]');this.form.addbbcode20.selectedIndex = 2;" onmouseover="helpline('f')" onmouseout="helpline('tip')">
<option value="50">{L_FONT_TINY}</option>
<option value="85">{L_FONT_SMALL}</option>
<option value="100" selected="selected">{L_FONT_NORMAL}</option>
<option value="150">{L_FONT_LARGE}</option>
<option value="200">{L_FONT_HUGE}</option>
</select></span>
<!-- ENDIF -->
</td>
</tr>
<!-- IF S_BBCODE_ALLOWED and .custom_tags -->
<tr valign="middle" align="{S_CONTENT_FLOW_BEGIN}">
<td colspan="2">
<!-- BEGIN custom_tags -->
<input type="button" class="btnbbcode" name="addbbcode{custom_tags.BBCODE_ID}" value="{custom_tags.BBCODE_TAG}" onclick="bbstyle({custom_tags.BBCODE_ID})"<!-- IF custom_tags.BBCODE_HELPLINE !== '' --> onmouseover="helpline('cb_{custom_tags.BBCODE_ID}')" onmouseout="helpline('tip')"<!-- ENDIF --> />
<!-- END custom_tags -->
</td>
</tr>
<!-- ENDIF -->
<!-- IF S_BBCODE_ALLOWED -->
<tr>
<td<!-- IF $S_SIGNATURE or S_EDIT_DRAFT --> colspan="2"<!-- ENDIF -->><input type="text" readonly="readonly" name="helpbox" style="width:100%" class="helpline" value="{L_STYLES_TIP}" /></td>
<!-- IF not $S_SIGNATURE and not S_EDIT_DRAFT -->
<td class="genmed" align="center">{L_FONT_COLOR}</td>
<!-- ENDIF -->
</tr>
<!-- ENDIF -->
[/code]

posting_buttons.html

heb 't trouwens ook met de officiele posting_buttons.html uit het phpBB3.0.4. pakket.

Gesloten