external login

Archief
Gesloten

Auteur
dirtybolle
Berichten in topic: 2
Berichten: 18
Lid geworden op: 28 nov 2008 14:11

external login

Bericht door dirtybolle » 27 dec 2008 20:21

ik heb de external login code vanop phpBB.com (http://wiki.phpbb.com/External_Login) gebruikt om op de mainpage in te loggen en dan terug te redirecten naar de mainpage ik heb nu deze code

Code: Selecteer alles

<form action="http://www.site.be/forum/ucp.php?mode=login" method="post">
<h3><a href="././forum/ucp.php?mode=login">Login</a>&nbsp; &bull; &nbsp; <a href="./ucp.php?mode=register">Register</a></h3>
<fieldset>
	<label for="username">Username:</label>&nbsp;<input type="text" name="username" id="username" size="10" title="Username" />
	<label for="password">Password:</label>&nbsp;<input type="password" name="password" id="password" size="10" title="Password" />
	<label for="autologin">Log me on automatically each visit <input type="checkbox" name="autologin" id="autologin" /></label>
	<input type="submit" name="login" value="Login" />
	<input type="hidden" name="redirect" value="http://www.site.be/?pagina=home" />
</fieldset></form>
maar als ik dan inlog dan kom ik op de forum index terecht, hoe los ik dat op ?
Laatst gewijzigd door dirtybolle op 28 dec 2008 19:15, 2 keer totaal gewijzigd.


Raimon
Berichten in topic: 1
Berichten: 7672
Lid geworden op: 07 apr 2006 11:10
Locatie: Weert
Contacteer:

Re: external login

Bericht door Raimon » 27 dec 2008 23:15

vervang eens ;

Code: Selecteer alles

<input type="hidden" name="redirect" value="http://www.gamenatica.be/?pagina=home" />

met ;

Code: Selecteer alles

<input type="hidden" name="redirect" value="./../?pagina=home" />
http://www.raimon.nl Voor alle installatie/aanpassing dienst voor phpBB!


Auteur
dirtybolle
Berichten in topic: 2
Berichten: 18
Lid geworden op: 28 nov 2008 14:11

Re: external login

Bericht door dirtybolle » 22 jun 2017 12:33

nee nog steeds kom ik uit op de forum index :?

Gesloten