Beste bezoeker,

Wanneer u ons forum bezoekt voor hulp bij installatie, vragen wij u een account aan te maken en geen gebruik te maken van het contactformulier.

Wij kunnen u beter helpen wanneer u een account aanmaakt en u in het volgende onderwerp phpBB en Extensie installatie en aanpassingen laten uitvoeren een nieuw onderwerp start.

Ook wanneer u ergens niet uitkomt of vragen heeft, vragen wij u gebruik te maken van 1 van de bestaande "support onderwerpen" en aldaar uw onderwerp te starten.

Waneer u een account aanmaakt kan het zijn dat de activatie email terecht komt in de spamfolder.
  • Verplaats deze terug naar uw postvak-in en klik op de activatie link, hierna is uw account geactiveerd en kunt u inloggen op het forum.

Met vriendelijke groet,

Team phpBBservice.nl
(steeds tot uw dienst)

phpBB 3.1.5 uitgebracht

Hier vind je belangrijke informatie zoals mededelingen over het forum en als er nieuwe versies van phpBB uit zijn.
Plaats reactie
Gebruikersavatar

Auteur
Kevin
Hoofdbeheerder
Hoofdbeheerder
Berichten in topic: 1
Berichten: 3581
Lid geworden op: 03 nov 2007 20:36
Verstuurde bedankjes: 5 keren
Ontvangen bedankjes: 5 keren
Contacteer:

phpBB 3.1.5 uitgebracht

Bericht door Kevin » 18 jun 2015 21:44

Hallo iedereen,

Eergisteren heeft het phpBB-team phpBB 3.1.5 uitgebracht, deze versie lost een aantal fouten op, lost één permissiefout op, en voegt nieuwe events toe als begin punt voor extensies om phpBB's standaard functies te kunnen aanpassen.

Het phpBB-ontwikkelingsteam bedankt 5hocK voor het melden van een probleem met de permissies waarbij een titel van een niet-toegankelijk subforum toch te zien was op het forumoverzicht. Dit kwam voor bij een met wachtwoordbeveiligd subforum waarbij het bovenliggende forum geen wachtwoord had, of wanneer gebruikers permissies hadden om het forum te zien in het overzicht, maar verder geen leesrechten hadden voor de berichten in dat forum.

Let op: Bij het gebruik van de automatische updater kan er een conflict optreden. De aanbevolen optie is "Niet samenvoegen - gebruik nieuw bestand". Indien je wijzigingen hebt gemaakt in includes/acp/acp_prune.php of meer informatie wilt, zie dan het volgende onderwerp op phpBB.com:
https://www.phpbb.com/community/viewtop ... 15conflict

De belangrijkste wijzigingen in deze versie kan je raadplegen op de phpBB.com Wiki (Engelstalig), een overzicht van alle opgelost fouten kan je in de Bugtracker bekijken.

De downloads zijn te vinden op de downloadspagina.

Heel veel plezier gewenst met deze versie namens het phpBBservice.nl team
Met vriendelijke groeten,
Kevin.

-----------------------------------------------------------------------------------------

Bent u tevreden over onze service?
Dan zouden wij het op prijs stellen als u ons zou willen beoordelen op Afbeelding.

Winnaar in de phpBB.nl awards 2009, 2010 en 2012 met AquaforA

Plaats reactie