Er is 1 resultaat gevondendoor Kevin
23 jun 2017 09:53
Forum: Mededelingen en Informatie
Onderwerp: Een nieuw begin voor phpBBservice.nl
Reacties: 0
Weergaves: 3464

Een nieuw begin voor phpBBservice.nl

Beste lezer,

Het is een tijdje rustig geweest op phpBBservice.nl maar we zijn terug!
Ik heb phpBBservice inmiddels overgenomen van Raimon die zich na jaren inzetten voor de Nederlandse en Belgische phpBB community op andere zaken wilde gaan richten. Het hele team is hem daar zeer erkentelijk voor en wensen hem dan ook veel succes met zijn nieuwe project.

Na de overname zijn we intern gaan kijken welke richting we op wilden gaan en daarbij een plan getrokken. Onze eerste prioriteit lag bij het upgraden van de forum versie en het opnieuw inrichten van onze website en forum, inmiddels zijn we daar een heel eindje mee. Diverse forums op de index zijn heringedeeld en opgeschoond waar nodig, het is eigenlijk te veel op op te gaan sommen :roll:

Het beste kunt u gewoon even rondkijken denk ik, het wijst zich vanzelf als het goed is. Mocht er iets niet duidelijk zijn, u fouten ontdekken of ideeën hebben zou u die dan in dit onderwerp willen plaatsen? Alle input van gebruikers/bezoekers wordt zeer gewaardeerd op phpBBservice.nl.

Momenteel word er ook druk gewerkt aan een nieuw logo en bijpassende banner afbeelding (header) voor phpBBservice.nl zodat we met een frisse look de toekomst te gemoed kunnen.

phpBBservice, steeds tot uw dienst!
______________________________________

Volg ons op Facebook om op te hoogte te blijven.