Er is 1 resultaat gevonden

door Kevin
18 jun 2015 21:44
Forum: Mededelingen en Informatie
Onderwerp: phpBB 3.1.5 uitgebracht
Reacties: 0
Weergaves: 10897

phpBB 3.1.5 uitgebracht

Hallo iedereen,

Eergisteren heeft het phpBB-team phpBB 3.1.5 uitgebracht, deze versie lost een aantal fouten op, lost één permissiefout op, en voegt nieuwe events toe als begin punt voor extensies om phpBB's standaard functies te kunnen aanpassen.

Het phpBB-ontwikkelingsteam bedankt 5hocK voor het melden van een probleem met de permissies waarbij een titel van een niet-toegankelijk subforum toch te zien was op het forumoverzicht. Dit kwam voor bij een met wachtwoordbeveiligd subforum waarbij het bovenliggende forum geen wachtwoord had, of wanneer gebruikers permissies hadden om het forum te zien in het overzicht, maar verder geen leesrechten hadden voor de berichten in dat forum.

Let op: Bij het gebruik van de automatische updater kan er een conflict optreden. De aanbevolen optie is "Niet samenvoegen - gebruik nieuw bestand". Indien je wijzigingen hebt gemaakt in includes/acp/acp_prune.php of meer informatie wilt, zie dan het volgende onderwerp op phpBB.com:
https://www.phpbb.com/community/viewtop ... 15conflict

De belangrijkste wijzigingen in deze versie kan je raadplegen op de phpBB.com Wiki (Engelstalig), een overzicht van alle opgelost fouten kan je in de Bugtracker bekijken.

De downloads zijn te vinden op de downloadspagina.

Heel veel plezier gewenst met deze versie namens het phpBBservice.nl team