Er zijn 2 resultaten gevonden

door Kevin
25 aug 2012 21:21
Forum: Mededelingen en Informatie
Onderwerp: phpBB 3.0.11 uitgebracht
Reacties: 1
Weergaves: 29108

Re: phpBB 3.0.11 uitgebracht

Discussiëren over deze mededeling kan je doen in het [url=https://www.phpbbservice.nl/forum/viewtopic.php?f=64&t=11116]discussie onderwerp[/url].
door Kevin
25 aug 2012 21:20
Forum: Mededelingen en Informatie
Onderwerp: phpBB 3.0.11 uitgebracht
Reacties: 1
Weergaves: 29108

phpBB 3.0.11 uitgebracht

Hallo iedereen,

Zojuist heeft het phpBB Team "Bertie's lange zomervakantie" 3.0.11 uitgebracht. Deze versie is een onderhoudsversie die een aantal bugs oplost en die geen nieuwe functies toevoegt. We hebben de compatibiliteit met PHP 5.4 verbeterd en we hebben een waarschuwing toegevoegd over de minimale PHP-versie die nodig is om het forum bij te werken naar phpBB 3.1.x zodat gebruikers worden gewaarschuwd over oude PHP-installaties.

We raden je aan om je phpBB-installatie zo snel mogelijk bij te werken.

Voor een compleet overzicht van alle wijzigingen ( bugs die zijn opgelost ) kan je het changelog bekijken.

Beschikbare pakketten

Als je problemen ondervindt met de automatische update ( witte schermen, time-outs, etc.) raden we aan dat je de "gewijzigde bestanden" of de "patch" methode gebruikt om te updaten.

Met deze uitgave zijn er vijf pakketten beschikbaar.
 • Volledig pakket:
  Bevat de gehele phpBB3 bron , de Engelse en Nederlandse taalbestanden.
 • Automatisch update-pakket:
  Update-pakket voor de automatische updater, bevat de veranderingen van de vorige uitgave tot deze uitgave.
 • Gewijzigde bestanden:
  Bevat alleen de gewijzigde bestanden van vorige versies van phpBB3. Vergeet niet dat dit pakket alle gewijzigde bestanden bevat van elke vorige uitgave van phpBB3.
 • Patch-bestanden:
  Bevat patch compatibele patches van vorige versies van phpBB3.
 • Code wijzigingen pakket:
  Dit pakket bevat wijzigingen van de volgende secties: taal wijzigingen, prosilver en subsilver2 stijlwijzigingen.
Selecteer het pakket dat het beste bij je past. hieronder vindt je een overzicht van de pakketten met een kleine toelichting.
 • Voor een nieuwe installatie zal je "het volledige pakket" moeten gebruiken
 • Voor het updaten van forums zonder enige modificaties , kan je standaard het "automatisch update pakket" of het "gewijzigde bestanden"-pakket ( handmatige update ) kunnen gebruiken.
 • Voor forums met modificaties zal je het "automatisch update-pakket" moeten gebruiken. Als je bekend bent met de patch methode kan je het "Patch Files ( patch-bestanden )"-pakket gebruiken.
 • Stijl auteurs en vertalers mogen de Code wijzigingen pakket gebruiken om hun stijlen of taal pakketten direct te updaten.
 • Als je een hoster/provider bent, mag je het "Patch Files ( patch-bestanden )"-pakket gebruiken, om alle pakketten te updaten van al je klanten.
Wees er zeker van dat je de [url=https://www.phpbbservice.nl/forum/docs/INSTALL.html]INSTALL[/url] en [url=https://www.phpbbservice.nl/forum/docs/README.html]README[/url]-bestanden leest in de docs-directory voordat je verder gaat met de installatie, update of conversie!.

Download locaties Heel veel plezier met deze versie namens phpBBservice.nl