Beste bezoeker,

Wij werken met een klein groepje.
Het kan zijn dat u na het plaatsen van een bericht even moet wachten op hulp of op een antwoord,
blijf daarom gerust posten we zullen z.s.m. en wanneer het kan reageren.

Voor dringende zaken die echt niet kunnen wachten kunt u het contactformulier gebruiken.

-------------------------------------

Wanneer u ons forum bezoekt voor hulp bij installatie, vragen wij u een account aan te maken en geen gebruik te maken van het contactformulier.

Wij kunnen u beter helpen wanneer u een account aanmaakt en u in het volgende onderwerp phpBB en Extensie installatie en aanpassingen laten uitvoeren een nieuw onderwerp start.

Ook wanneer u ergens niet uitkomt of vragen heeft, vragen wij u gebruik te maken van 1 van de bestaande "support onderwerpen" en aldaar uw onderwerp te starten.

Waneer u een account aanmaakt kan het zijn dat de activatie email terecht komt in de spamfolder.
  • Verplaats deze terug naar uw postvak-in en klik op de activatie link, hierna is uw account geactiveerd en kunt u inloggen op het forum.

Met vriendelijke groet,

Team phpBBservice.nl
(steeds tot uw dienst)

Over phpBB

Wat is phpBB?

phpBB is een gratis forum oplossing waarbij je zelf je eigen “community” kan starten. Een forum is eigenlijk een plaats waar mensen online samenkomen om berichten te plaatsen of te lezen. Je kunt deel nemen aan de discussies in een forum of gewoon alleen maar meekijken. Er bestaan forums voor speciale onderwerpen en forums die heel algemeen zijn.

Het grote voordeel van phpBB is dat het onder een opensource licentie is uitgegeven, het betekend eigenlijk als het ware dat je het vrij mag downloaden, gebruiken en aanpassen. Doordat phpBB onder opensource is uitgegeven, en zo makkelijk in gebruik is door o.a een heel overzichtelijk beheerderspaneel, uitgebreid permissiesysteem, privéberichten systeem, vele templates (Stijlen) om het forum een ander uiterlijk te geven, en makkelijk aanpasbaar is door een van de vele extra uitbreidingen (Extensies) te installeren is phpBB een “begrip” geworden in de forum software.
Uiteraard kunnen wij u helpen met het installeren, updaten en aanpassen van phpBB installaties.

phpBBservice steeds tot uw dienst!