Beste bezoeker,

Wij werken met een klein groepje.
Het kan zijn dat u na het plaatsen van een bericht even moet wachten op hulp of op een antwoord,
blijf daarom gerust posten we zullen z.s.m. en wanneer het kan reageren.

Voor dringende zaken die echt niet kunnen wachten kunt u het contactformulier gebruiken.

-------------------------------------

Wanneer u ons forum bezoekt voor hulp bij installatie, vragen wij u een account aan te maken en geen gebruik te maken van het contactformulier.

Wij kunnen u beter helpen wanneer u een account aanmaakt en u in het volgende onderwerp phpBB en Extensie installatie en aanpassingen laten uitvoeren een nieuw onderwerp start.

Ook wanneer u ergens niet uitkomt of vragen heeft, vragen wij u gebruik te maken van 1 van de bestaande "support onderwerpen" en aldaar uw onderwerp te starten.

Waneer u een account aanmaakt kan het zijn dat de activatie email terecht komt in de spamfolder.
  • Verplaats deze terug naar uw postvak-in en klik op de activatie link, hierna is uw account geactiveerd en kunt u inloggen op het forum.

Met vriendelijke groet,

Team phpBBservice.nl
(steeds tot uw dienst)

Over phpBBservice.nl


phpBBservice.nl kan u op diverse punten helpen met uw phpBB installatie.
Van oorsprong leveren wij support voor het forum script phpBB maar inmiddels doen wij veel meer dan dat. Een uitgebreide opsomming van wat wij kunnen betekenen voor u:

  • Installeren van phpBB op uw webserver
  • Updaten van phpBB en aangepaste stijlen
  • Stijl ontwerp en aanpassingen
  • Extensie installatie, vertalingen en aanpassingen
  • Support forum voor al uw vragen
  • Downloads van diverse uitgeven phpBB versies

Heeft u een specifieke vraag, wij kunnen u zeker helpen! Vraag gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden door contact met ons op te nemen.

De geschiedenis van phpBBservice.nl

phpBBservice.nl is opgericht op 6 april 2006 door Raimon. Als oorsprong was phpBBservice.nl alleen maar een MODs installatie forum, wat inhield dat je hier kosteloos MODs kon laten installeren. Maar vrij kort na de oprichting ging phpBBservice ook phpBB volledig ondersteunen, van een MODs installatie forum werd phpBBservice een volwaardig support forum. phpBBservice.nl was ook het allereerste Nederlandstalige support forum dat ondersteuning gaf aan phpBB3 toen nog in de “beta” fase. Kort daarna was phpBBservice.nl ook het eerste Nederlandstalige forum welke de allereerste vertaling voor phpBB3 openbaar ter beschikking stelde.

phpBBservice steeds tot uw dienst!