Beste bezoeker,

In de vakantieperiode zijn wij niet altijd aanwezig.
Na de vakantie periode pakken wij de draad weer op, blijf daarom gerust posten.

Voor dringende zaken die echt niet kunnen wachten kunt u het contactformulier gebruiken.
Wij wensen u namens iedereen een fijne vakantie.

-------------------------------------

Wanneer u ons forum bezoekt voor hulp bij installatie, vragen wij u een account aan te maken en geen gebruik te maken van het contactformulier.

Wij kunnen u beter helpen wanneer u een account aanmaakt en u in het volgende onderwerp phpBB en Extensie installatie en aanpassingen laten uitvoeren een nieuw onderwerp start.

Ook wanneer u ergens niet uitkomt of vragen heeft, vragen wij u gebruik te maken van 1 van de bestaande "support onderwerpen" en aldaar uw onderwerp te starten.

Waneer u een account aanmaakt kan het zijn dat de activatie email terecht komt in de spamfolder.
 • Verplaats deze terug naar uw postvak-in en klik op de activatie link, hierna is uw account geactiveerd en kunt u inloggen op het forum.

Met vriendelijke groet,

Team phpBBservice.nl
(steeds tot uw dienst)

Donate

 • Donate
 • phpBBservice is een “Nederlandstalige phpBB” website die wordt onderhouden door allemaal vrijwilligers die allemaal één dezelfde passie hebben en dat is “phpBB”.
  Middels een donatie via Paypal kun je phpBBservice.nl steunen, voor andere betalingsmethodes kan je Kevin een privébericht sturen.

  Jouw donaties zullen o.a gebruikt worden om onze hosting te betalen, om nieuwe functies toe te voegen aan phpBBservice.nl.

  Natuurlijk zitten er ook wat leuke voordelen aan als je doneert, zo wordt je toegevoegd aan de groep “Donateurs” en ook krijg je voorrang bij installatie aanvragen, je zal ook kunnen sneller kunnen discussiëren met de rest van het team in een speciaal donateurs forum die alleen donateurs kunnen zien, vergeet niet dat je aangemeld moet zijn om al deze voordelen te verkrijgen na je donatie!

  Selecteer hieronder de Paypal betaalmethode of neem contact op met Kevin.