Beste bezoeker,

Wij werken met een klein groepje.
Het kan zijn dat u na het plaatsen van een bericht even moet wachten op hulp of op een antwoord,
blijf daarom gerust posten we zullen z.s.m. en wanneer het kan reageren.

Voor dringende zaken die echt niet kunnen wachten kunt u het contactformulier gebruiken.

-------------------------------------

Wanneer u ons forum bezoekt voor hulp bij installatie, vragen wij u een account aan te maken en geen gebruik te maken van het contactformulier.

Wij kunnen u beter helpen wanneer u een account aanmaakt en u in het volgende onderwerp phpBB en Extensie installatie en aanpassingen laten uitvoeren een nieuw onderwerp start.

Ook wanneer u ergens niet uitkomt of vragen heeft, vragen wij u gebruik te maken van 1 van de bestaande "support onderwerpen" en aldaar uw onderwerp te starten.

Waneer u een account aanmaakt kan het zijn dat de activatie email terecht komt in de spamfolder.
  • Verplaats deze terug naar uw postvak-in en klik op de activatie link, hierna is uw account geactiveerd en kunt u inloggen op het forum.

Met vriendelijke groet,

Team phpBBservice.nl
(steeds tot uw dienst)

Neem contact op met phpBBservice

Voor contact met de beheerders van phpBBservice.nl kunt u onderstaand formulier gebruiken. Wij zullen u dan spoedig antwoorden.

Voor vragen m.b.t het opzetten,updaten, problemen en of overige vragen van de phpBB software kunt u op het forum terecht en daar uw vraag stellen door een account aan te maken wanneer u nog geen account heeft.

Heeft u al wel een account op ons forum dan kunt u inloggen en uw vraag stellen.

Waneer u een account aanmaakt kan het zijn dat de activatie email terecht kan komen in een spamfolder van het email programma welke u hiervoor gebruikt, Verplaats de e-mail terug naar uw postvak-in en klik op de activatie link, hierna is uw account geactiveerd en kunt u inloggen op het forum.

Heeft u problemen met inloggen dan kunt u de functie "wachtwoord vergeten" gebruiken. Lukt het allemaal niet, ook dan kunt u gebruik maken van onderstaand formulier, we zullen u dan zo spoedig mogelijk helpen.


Vul aub uw naam in, zodat uw bericht een afzender heeft.

Gelieve een geldig e-mailadres op te geven, zodat we u kunnen contacteren.


Deze vraag is er om automatische registraties door spambots te voorkomen.

Indien u een bestand wenst toe te voegen, voert u de onderstaande details in.